Subject RE: [IBO] Re: TIB_Date control is all black
Author IBO Support List
Can someone please send me a sample app where I can reproduce this problem.
I am trying to get a new release out so if you would please hurry I'd like to include a fix for it.
 
Thanks,
Jason


From: IBObjects@yahoogroups.com [mailto:IBObjects@yahoogroups.com]
Sent: Tuesday, April 28, 2015 6:27 AM
To: IBObjects@yahoogroups.com
Subject: Re: [IBO] Re: TIB_Date control is all black

Hello Frinds,
I have similar problem but in one module the IB_Date's Ok, and in second module are black.
When add new control TIB_Date to the modul than is also black.

Thank You
Jan Šustr


From: "'IBO Support List' supportlist@... [IBObjects]" <IBObjects@yahoogroups.com>
To: IBObjects@yahoogroups.com
Sent: Friday, April 24, 2015 9:07 PM
Subject: RE: [IBO] Re: TIB_Date control is all black

 
Phil,
 
I'm not entirely sure what could be causing this.
Is it still causing your problems?
I could perhaps do a remote desktop session and take a look directly.
 
Let me know.
 
Thanks,
Jason Wharton
 


From: IBObjects@yahoogroups.com [mailto:IBObjects@yahoogroups.com]
Sent: Thursday, April 16, 2015 8:21 AM
To: IBObjects@yahoogroups.com
Subject: [IBO] Re: TIB_Date control is all black

As followup, I have done more testing on this problem.

I created a simple form in a stand-alone application in which I copied the actual components used in the large application in order to test this problem.

I copied the following components:
TIB_Connection,
TIB_Query,
TIB_Datasource,
TIB_Date

In this test application, the TIB_Date field works as expected, it is not fully black.

This seems to prove that there is nothing about these specific components causing this problem. Yet something in the larger application is creating this problem. Anyone seen anything like this? What could cause this?

Thanks for your thoughts,
Phil Horst.